AutentificareCroaziera Europa

croaziera-europa-vest

Lisabona, Portugalia
Lanzarote, ins.Canare
Agadir, Maroc
Casablanca, Maroc
Malaga, Spania
Gibraltar

De la 619 euro

(ALL INCLUSIVE !!!)

DETALII

Conditii Generale de Transport autocar

Conditii Generale de Transport autocar

Pasagerii au luat la cunostiinta Conditiile Generale de Transport, conditii afisate la sediile agentiilor din Romania sau agentilor autorizati  si care pot fi obtinute gratuit la cererea pasagerului.
1.Biletul de calatorie este nominal, nu poate fi transmis altei persoane si trebuie sa fie prezentat la cererea personalului firmei sau a autoritatilor abilitate sa faca controale.
2.Biletul constituie dovada incheierii contractului de transport intre transportator si pasagerul al carui nume este inscris in bilet, a carui identitate trebuie demonstrata la cerere.
3.Biletele fara stampila agentiei emitente sau fara data emiterii nu sunt valabile.
4.Biletele pierdute, distruse sau furate nu se inlocuiesc, nu se vor emite duplicate, iar pasagerul nu poate fi despagubit in astfel de cazuri.
5.Pasagerul trebuie sa verifice daca biletul are numarul corespunzator de cupoane in momentul cumpararii sau la returnarea acestuia de catre personalul autorizat , dupa efectuarea controlului.
6.Unele tarife speciale au conditii care pot restrictiona sau interzice modificarea rezervarii si pot limita cuantumul restituirii in cazul anularii sau neefectuarii calatoriei. Modificarea datei de calatorie si returnarea biletelor necalatorite sau partial calatorite se face conform conditiilor din ~ Regulamentul privind Anularea, Reprogramarea si Restituirea contravalorii biletelor de autocar ~,  care este parte integranta a contractului dintre agentia transportatoare si pasager si este afisat pe site si la sediile agentiilor.
7.Rezervarea pentru segmentul de intoarcere in cazul biletelor dus-intors este obligatorie si trebuie facuta cu cel putin
7 zile inainte de data  calatoriei de intoarcere, chiar si pentru biletele dus-intors cu data fixa de intoarcere.
8.Agentia nu garanteaza existenta locurilor libere la data dorita pasager si nu va fi responsabila pentru daunele suferite de pasager ca urmare a imposibilitatii efectuarii calatoriei la data dorita de acesta.
9.Transportatorul si agentiile sale isi rezerva dreptul de a vinde locurile neconfirmate.
10. Cererile de returnare, cererile de despagubire si(sau) reclamatiile privind efectuarea calatoriei (cu exceptia celor de bagaje pierdute) se vor depune in scris la sediul agentiei din tara unde a fost cumparat biletul intr-un interval de maxim o luna de la data plecarii trecuta pe biletul de calatorie, in cazul biletelor dus si a biletelor cu data fixa de intoarcere, si maxim 7 luni in cazul biletelor dus-intors OPEN.
11. Pasagerul nu trebuie sa includa in bagajele sale: obiecte al caror transport este interzis prin legi sau reglementari in vigoare in oricare stat de plecare sau destinatie, obiecte care, conform opiniei transportatorului, sunt improprii pentru transport datorita greutatii, dimensiunilor, naturii sau ambalajului, animale vii.
12. Agentia nu isi asuma nici o responsabilitate pentru transportul bagajelor de mana. Aceasta revine in intregime pasagerului, in afara cazului in care deteriorarea este din vina transportatorului si poate fi dovedita de pasager. Agentia nu este responsabila in cazul pierderii sau deteriorarii de bunuri si obiecte de valoare cum ar fi (bani, bijuterii, obiecte de arta, camerele foto, video, computere etc), aflate in bagajul de mana al pasagerilor.
13. Pasagerii au obligatia sa depuna orice reclamatie referitoare la pierderea (furtul) sau deteriorarea bagajelor, imediat dupa sosire, la echipaje si sa confirme in scris in maxim 48 de ore de la sosire. Orice reclamatie ulterioara nu va mai fi luata in considerare.
14. Transportatorul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment tarifele sau orarele de circulatie.
15. Transportatorul va depune toate eforturile pentru a transporta pasagerul si bagajele sale intr-un termen rezonabil. Orele indicate pe bilet, in orare si in alte documente nu sunt garantate si nu fac parte din contractul de transport. Transportatorul poate sa-si substituie alti transportatori sau sa utilizeze alte autocare decat cele prevazute, fara preaviz. Orarele sunt susceptibile de modificare fara preaviz. Transportatorul nu este raspunzator pentru erorile sau omisiunile din orare si alte publicatii care contin orare. Transportatorul nu isi asuma nici o raspundere pentru cursele in conexiune. Agentia nu isi asuma nici o responsabilitate pentru intarzierile curselor si(sau) pentru pierderile suferite de catre pasager, ca urmare a acestor intarzieri. Orele de sosire depind de timpul de asteptare din granite si de pe sosele.
16. Pasagerii se obliga sa respecte prevederile tarilor tranzitate, referitoare la documentele de intrare (iesire), prevederile vamale, financiar administrative, referitoare la persoana sau la bagajele sale. Transportatorul nu isi asuma raspunderea pentru cheltuieli suplimentare determinate de lipsa acestor documente.
17. Transportatorul si agentii sai nu-si asuma nici o responsabilitate in cazul in care un pasager nu respecta prevederile din Conditiile Generale de Transport.
18. Transportatorul asigura pasagerii pentru toate vatamarile corporale rezultate din deplasarea vehiculului si din prezenta lor in vehicul. Asigurarea nu acopera vatamarile corporale sau a bagajelor transportate, generate din vina pasagerului.

Achizitionarea biletului de calatorie are valoare contractuala. Prin acceptarea acestui bilet de calatorie, posesorul acestuia a aderatla conditiile contractuale cuprinse in ~ Conditiile Generale de Transport ~.

LOGO-GENERAL-TRAVEL

 

Currency Converter

Transforma 

in

  

Transport

image

Pentru a va putea contacta in vederea rezervarii  biletelor de transport autocar, va rugam sa completati acest formular.

Mai multe informatii

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu ofertele noastre, ne puteti contacta zilnici intre orele 09-16 si va vom raspunde propmt la intrbari. Puteti sa ne contactati via e-mail, fax sau telefon.

RocketTheme Joomla Templates